Gratis linkartikler til at forbedre dit SEO

Hvis du vil have mere trafik til din hjemmeside, er det en god idé at bruge linkbuilding. Det er en effektiv måde at få flere besøgende på din hjemmeside, og det er en af de faktorer, der har størst indflydelse på, hvor godt dit website klarer sig i søgemaskinerne. For at bygge links til din hjemmeside, skal du først og fremmest have nogle gode linkartikler. Det er artikler, der linker tilbage til din hjemmeside, og det er dem, der er mest effektive, når det kommer til at forbedre dit website i søgemaskinerne.

Gratis online artikeldatabase

Der er mange steder, hvor du kan få fat i gode linkartikler. Du kan f.eks. købe dem på et linkbuilding-bureau, eller du kan bygge dem selv gratis, ved at publicere artikler på internettet. Her kan du gratis publicere dine link artikler. Det er en god idé at have flere forskellige linkartikler, så du har nogle at vælge imellem. Det giver dig også mulighed for at teste, hvilke linkartikler der fungerer bedst for netop din hjemmeside.

Sørg for at skrive artiklerne, så de både er relevante for din side og siden de skal publiceres på

Når du så har fundet frem til, hvor du gerne vil udgive dine linkartkler henne, så er det tid til at producere disse artikler. Og det er nok her det hårde arbejde begynder, for nu skal du sørge for at artiklen er både relevant for din hjemmeside og siden, som artiklen skal udgives på. Det gør du netop ved at skrive en tekst som fanger læserens opmærksomhed og som giver værdi. En væsentlig del af at skrive en god artikel er at huske på, at det ikke bare er en tekst, som du skal skrive, men at det er et stykke tekst, der skal styrke din linkbuilding. Det er derfor vigtigt, at du skriver en god overskrift, som fanger læserens opmærksomhed og som får vedkommende til at klikke på artiklen. Det er også vigtigt, at du har et godt link til din hjemmeside på dit website.

Fordel linkjuicen

Når du så har fået linket, så er en rigtig god idé at fordele noget af den “linkjuice” dit link giver ud på forskellige undersider på din hjemmeside, da det kan hjælpe med at holde dine søgeordsplaceringer på et højt niveau. Det gør du ved at lave interne links til sider, som du gerne vil have rangeret højere. Du kan også lave interne links til sider, som du gerne vil lave om på, hvis du f.eks. har en side, som du gerne vil have den samme side-titel på som et andet søgeord.