Ny hjemmeside

Ny hjemmeside? Få professionel hjælp

Står du og har brug for en ny hjemmeside, men mangler kompetencerne eller tiden til selv at kaste dig over projektet? Så kan du få hjælp fra et grafisk markedsføringsbureau til at fået lavet en ny professionel hjemmeside.

Hos markedsføringsbureauer tilbyder de at lave din hjemmeside for dig, så du kan fortsætte med at fokusere på din forretning, og dermed overgive ansvaret for din digitale profil til de professionelle. På den måde får du lavet et moderne online visitkort samtidig med, at du har holdt fuldt fokus på at arbejde med din virksomhed.

Professionel hjemmeside i WordPress

WordPress er et CMS-system, som bruges til at udarbejde selve hjemmesiden. WordPress er enormt intuitivt og brugervenligt, og gør det nemt for dig som virksomhedsejer selv at ændre tekst og billeder, når hjemmesiden er lavet. De fleste markedsføringsbureauer som laver hjemmesider, benytter sig af dette CMS-system. Du vil blive klædt godt på til at håndtere din hjemmesiden selv i fremtiden – og har du for travlt til dette, så kan du altid tilkøbe en servicepakke, så din hjemmeside vil blive opdateret for dig, og der vil blive taget backups løbende.

Din hjemmeside skal virke på mobilen

Noget af det vigtigste ved en ny professionel hjemmeside er, at den er 100% funktionel på mobilen. Generelt får hjemmesider flere besøgende fra mobilen end fra computeren, og derfor er det vigtigt at hjemmesiden tilpasser sig. På den måde sikrer du den bedste brugeroplevelse for alle dine besøgende. Hjemmesider lavet hos markedsføringsbureauer vil altid være mobilvenlige, så du kan sikre dine besøgende den bedste oplevelse! Desuden er et responsivt webdesign også en stor ranking faktor i forhold til søgemaskineoptimering.

Hastigheden er vigtig på din nye hjemmeside

En hjemmeside skal være hurtig. Det er igen for at optimere brugeroplevelsen, da folk forlader din hjemmeside hvis den indlæser for langsomt. Dette er du sikret ved at benytte et grafisk markedsføringsbureau, da de optimerer hastigheden på hjemmesiden fra start af. Hastigheden på siden er også vigtig i forhold til søgemaskineoptimering, da det ligesom mobilvenligheden er en stor ranking faktor. Vil du læse mere om vigtigheden med en hurtig hjemmeside, så kan du læse det lige her.