Billig linkbuilding

Sådan kommer du billigt i gang med linkbuilding

Linkbuilding er en meget svær disciplin at mestre. Det handler om at skabe en sund linkprofil, ved at få andre relevante og troværdige hjemmesider til at linke ind til din. Men det kan godt være rigtig svært at skaffe disse links. Og i mange tilfælde kan det også være rigtig dyrt. I dette indlæg kan du læse, hvordan du kan komme i gang med billig linkbuilding, og dermed kæmpe din vej til tops på Google!

Billig linkbuilding gennem nyt koncept

Linkbuilding har før i tiden været kørt gennem linkkataloger og blogkommentarer. Man har forsøgt at skaffe alle de gratis links man kan. Tog man den derefter til næste step, så købte man nogle annoncørbetalte links på store hjemmesider. Disse links kan koste op til flere tusinde kroner pr. styk, og kan dermed opbruge et budget meget hurtigt.

Gennem Infili.dk er det nu muligt at købe sig til et abonnement på billig linkbuilding. Det vil sige, at der hver måned bliver betalt 500 kr. (Ja, 500 kr!) og så får du adgang til mere end 50+ hjemmesider, som du kan udgive indlæg fra med links ind til din hjemmeside.

Alle hjemmesider dækker over forskellige kategorier, så du har mulighed for at bevare den gode linkkvalitet, da hjemmesiden omhandler din hjemmesides emne. Det er et banebrydende koncept. Med et sådan abonnement har du mulighed for at lave linkbuilding som de store SEO bureauer, men bare til en brøkdel af den pris, som du ellers skulle betale.

Billigste linkbuilding på markedet

I stedet for at betale flere tusinde kroner for et indlæg med et link, har du nu mulighed for at lægge en klar plan og strategi for dine udgivelser. Det giver dig en kæmpe fordel ift. at opnå de bedste resultater i søgeresultaterne. Du kan dermed løbende lave links til din landingpage. Det er det billigste på markedet, så alle kan være med.