Den måske absolut nemmeste måde at lave sin egen hjemmeside på

Hjemmesider er en virksomheds identitet, og det er bare standarden i dag. Du bør nærmest have en hjemmeside, uanset hvad du og din virksomhed laver. Dette betyder altså, at både personlige hjemmesider og professionelle hjemmeside er en ting, man bør have. Senere kommer vi ind på en af grundene til at hvorfor det er vigtigt at denne hjemmeside samtidig er pæn.

Nem hjemmeside

Den nemmeste måde at lave en hjemmeside på er nok igennem sådan en “page builder”. Der findes mange forskellige af dem, men Elementor er nok den mest anvendte på nuværende tidspunkt. For at kunne anvende Elementor, så skal man have WordPress installeret. Heldigvis er dette ikke så kompliceret, som det har været tidligere. Man skal bare gå ind på sit kontrolpanel hos sin hosting udbyder, og så skal man installere WordPress derfra. Hvis det ikke er muligt, så kan man altid downloade en zip fil direkte fra deres hjemmeside og smide det på serveren.

Elementor fungerer lige som mange andre page builders, men den helt store fordel er, at du nemt kan udvide funktionaliteten af denne builder med plugins. Det fungerer på samme måde som WordPress plugins og teknisk set er det WordPress plugins der udvider Elementors funktionalitet. For dig som nybegynder er det dog ikke så vigtig information, og derfor kommer vi ikke dybere ned i det end det her.

For at komme i gang skal du downloade Elementor – der findes både en gratis og en betalt version af det. Så det er bare om at vælge. Den betalte version er selvfølgelig bedre i den forstand, at den kan meget mere. Man kan dog sagtens lave en hel hjemmeside med den gratis version, sålænge der ikke skal være noget speciel funktionalitet på den såsom booking eller avancerede kontaktformularer.

Derfor betyder det noget

I dag er det ikke nemt at få en erhvervskonto, og når man ansøger om en, så kan banken godt tjekke din hjemmeside. Hvis din hjemmeside ikke er flot eller viser, hvad din virksomhed laver, ja så kan du desværre blive afvist af banken. For at imødekomme denne problematik, så burde du bruge et par timer på at lave en flot hjemmeside til din virksomhed – eller betal et par tusind kroner for at få det gjort af en, der er professionel og har prøvet det før. Det er penge godt givet ud, fordi kontoen i sig selv koster et par tusind kroner – og det er svært at få en i dag.