SEO Linkbuilding

Kan billig linkbuilding stadigvæk lade sig gøre?

Mange ønsker at komme til tops hos Google og andre søgemaskiner, men de ønsker ikke at betale alt for mange penge for det. Dette kunne potentielt skyldes, at man har en ny virksomhed og derfor ikke nødvendigvis har alt for mange penge til søgemaskineoptimering.

I denne her artikel kommer vi dog ind på, at billig linkbuilding stadigvæk er muligt, hvis man gør det på en smart måde. Lad os dog starte med at diskutere gratis linkbuilding, fordi det kunne måske være det første skridt for dig, hvis du aldrig har lavet noget SEO før.

Gratis linkbuilding til danske sider

Det kan godt være, at man ofte hører, at det ikke kan betale sig at lave gratis linkbuilding, så er det måske ikke helt korrekt. Hvis din hjemmeside ikke er indekseret af Google (det vil sige, at de ikke ved, at den findes), så er det en perfekt måde at sende et signal til Google på. Derudover giver det også en fin effekt, hvis man har en side inden for noget, hvor der ikke er så meget konkurrence. Hvis du eksempelvis er den eneste, der laver noget i din by, så burde du i teorien godt kunne anvende gratis linkbuilding i starten af din hjemmesides levetid.

Billig linkbuilding: Her skriver du selv dine tekster

Det giver selvfølgelig sig selv, at for at bygge nogle links til din hjemmeside, så skal der skrives noget indhold. Hvis du er god til at skrive interessante artikler, der er relevante for din hjemmeside, så er der nogle gode muligheder på det danske marked. Du kan nemlig oprette dig på flere forskellige hjemmesider, som stiller en række hjemmesider til rådighed. På disse hjemmesider har du så mulighed for at publicere dit eget indhold, hvor du selvfølgelig inkluderer et link til din egen side. Hvis du gør det på den måde, så sparer du en masse penge i forhold til at få et bureau til at gøre det, der kan du sagtens betale 10 til 20 gange så meget for samme link, som du i princippet selv kan lave meget nemt.

Oftest er der tale om et abonnement, hvor du får lov til at udgive et bestemt antal artikler om måneden på deres hjemmesider. Har du slet ikke brug for så mange, eller har du ikke lyst til at skrive dine egne artikler, så burde du måske overveje de såkaldte linkbuilding pakker, hvor du får et bestemt antal links bygget til din side hver måned – indtil du afmelder.