Forbedr din sikkerhed på nettet

Om man er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, så er det vigtigt at beskytte sig på nettet. Det kan være alt fra at undgå datalækager til hackerangreb og sikkerhed fra tredjeparter. Egentlig kan det lyde som en større mundfuld, men det er faktisk ganske let. Ved at bruge en VPN-forbindelse kan man nemlig skjule sin færden på det store internet. I få simple trin kan du forbedre din egen og din virksomheds færden på nettet, så I kan føle jer sikre på, at jeres data ikke udnyttes af tredjeparter.

Hvem er det for?

VPN-forbindelser er for alle. Selvom det tidligere kun har været større virksomheder og computernørder, så er det i dag et udbredt fænomen. Faktisk kan VPN-forbindelser dateres helt tilbage til 90’erne, og de er kun blevet mere udbredte. Heldigvis er det i dag også blevet meget nemmere at få en god og hurtig VPN-forbindelse til billige penge.

Beskytter mod mange faktorer

Som nævnt i indledningen, så er VPN-forbindelser en beskyttende mur mod mange forskellige skrækscenarier på computeren. Det skyldes, at VPN, som betyder virtuelt privat netværk, skjuler din IP-adresse og derfor gør din usynlig på nettet. Det skyldes, at tredjeparter ikke kan følge dig på nettet, og derfor bliver du sværere at hacke og at samle data på.

Det bedste ved VPN-forbindelser er, at de i dag fungerer på et utal af enheder lige fra mobiler og tablets til computere. Det betyder altså, at det er blevet væsentligt nemmere at beskytte sig på nettet. Det er også derfor, at ca. 1,2 milliarder internetbrugere i dag benytter sig af muligheden for at få en VPN-forbindelse tilknyttet sine enheder.

Hvordan?

Faktisk er det utroligt simpelt at oprette en VPN-forbindelse. Det skyldes, at der er mange firmaer, som udbyder den service. Ligesom alt andet, så kan man få VPN-forbindelserne i forskellig kvalitet. Her er billigt ikke nødvendigvis det bedste. Det er der heldigvis råd for. VPN Hero har samlet en guide til, hvordan du i Danmark får den bedste VPN-forbindelse. Her har de fundet fordele og ulemper ved hele 11 forskellige udbydere, så du kan vælge den helt rigtige. Herfra er det bare at registrere sig og vælge sin abonnementstype.

Typisk kan man vælge mellem to-tre forskellige abonnementstyper alt efter, hvor lang tid man ønsker at teste servicen. Det giver naturligvis bedst mening rent økonomisk at vælge det lange abonnement, så man får den billigste løsning. Så det er faktisk lynhurtigt at komme i gang med at forbedre sin sikkerhed på nettet.