Hold din markedsføring tør med en god paraply

En billig gul paraply kan give dig sol i efterårsregn

Regnvejr er lig med indevejr, varm kakao og et varmt tæppe. Men det kan også være lig med en lang gåtur i regnen under en stor gul golf paraply og nyde duften og lydende af den fine efterårsregn. Den kan endda også bruges når sneen kommer i slutningen af året. Og det behøver ikke være en kedelig gåtur. Du kan for eksempel pifte den op med et par fine gummistøvler og en farverig, gul golfparaply, mens du tænker over din markedsføringsstrategi.

Stor, gul og billig paraply med buet skaft

En paraply skal gerne kunne mange ting, og det kan denne. Du kan, udover at tage den med på regnvejrstur, pakke den sammen så den er klar til at komme dig til undsætning i regnvejr. Den fylder ikke særlig meget og samtidig har den en diameter på 100 cm. Denne gul paraply vejer også kun 340 gram, så du kan nemt have den med i hånden eller i din golftaske.

Når paraplyen er foldet ud, er den 100 centimeter i diameter, så den dækker godt for 1 person under den på tur. Og ingen andre overser dig med den flotte pang farvede gule paraply. Og paraplyen kan klare både storm og blæst. Metalhægterne, der holder paraplyen fast er nemlig dobbelt, så den holder dobbelt så godt fast i polyesterstoffet på den. På den måde kan du virkelig vise dig frem over for dine forretningspartnere.

Kom i tørvejr med en gul golf paraply i regnvejr

Udover at det er en Agnes paraply, der kan klare lidt af hvert, så er den gule farve også en rigtig god ting at tage med ud i regnvejret. Din gule paraply vil skinne op som en lille sol, så både du, og alle de går forbi, får et smil på læben og lidt varme i den mørke efterårstid. Måske kan de endda selv blive inspirerede til at få lidt farve på din markedsføring og branding.

Håndtaget er sort som natten, og passer perfekt til den gule skærm, toppen på paraplyen er også i den samme sorte farve, så selv håndtaget, når paraplyen står og venter på at komme ud derhjemme, vil lyse op og give glæde på dit kontor. Måske får du endda lyst til at tage paraplyen med ud, selvom der ikke lige er optakt til regn.

Det er i hvert fald vigtigt at finde ting, der gør dig inspireret, når vejret begynder at blive gråt. Køb her en stor gul paraply med diameter på 100 cm. Det er en god paraply med buet håndtag, køb den her med billig og nem fragt fra 25 kroner. Se her nu